Uncategorized @sr    Održani sastanci sa predstavnicima OCD o poglavljima 4, 14 i 21

Održani sastanci sa predstavnicima OCD o poglavljima 4, 14 i 21

20. maj 2015. godine

U prostorijama Kancelarije za evropske integracije su 19. maja održani sastanci na kome su predstavnici civilnog društva upoznati sa detaljima bilateralnih skrininga za pregovaračka poglavlja 4 (Slobodno kretanje kapitala), 14 (Transport) i 21 (Trans-evropske mreže).

O poglavlju 14 i 21 razgovaralo se sa Srđanom Majstorovićem, zamenikom direktora Kancelarije za evropske integracije, Tatjanom Jovanović, pomoćnicom ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i šeficom pregovaračke grupe 14, kao i sa Dejanom Trifunovićem, državnim sekretarom u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i šefom pregovaračke grupe 21. O poglavlju 4 predstavnici civilnog društva razgovarali su sa Sonjom Rudić, zamenicom predsednika Pregovaračke grupe 4 i Srđanom Majstorovićem.

Sastanke je organizovala Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom, u saradnji sa Pregovaračkim timom za vođenje pregovora o pristupanju Republike Srbije EU, Kancelarijom za evropske integracije i Narodnom bankom Srbije.

Izvor: Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom

Add Comment